Три дневен йога семинар се провежда в Пловдив. Старши инструкторът на Изкуството да живееш, Свами Джотирмая пристигна в България, за да проведе няколко семинара. Той за първи път избра да проведе курс в Пловдив, с което зарадва йога общността.

Свами Джотирмая е ученик на големия индийски учител и хуманитарен деец Шри Шри Рави Шанкар. "Изкуството да живееш - Програма за щастие" е темата на курса, чиято цел е да помогне на хората да се справят със стреса, както и да вложат пълния си потенциал и енергия в ежедневието си.

Практиките включват комплекс от асани и пранаяма (йога позиции и дихателни техники), които целят да допринесат за добър баланс на съществуване, спокойствие, жизненост на ума и подобряване на паметта и концентрацията.

Курсът включва и основни принципи за пълноценен живот, както и индивидуални и групови процеси, които те предизвикват да погледнеш на живота от нова, по-светла и по-широка перспектива.

"Изкуството да живееш - програма за щастие" се провежда в над 150 страни, като над 30 милиони души са преживели ползите от него.

Очаквайте подробности от разговора ни със Свами Джотирмая!