Много жени изпадат в самосъжаления, че нямат човек до себе си. Обикновено те виждат само негативните страни на това, но като всяко нещо и животът на свободен електрон има своите плюсове.

Можеш да пробваш мъже, както пробваш дрехи: Докато намериш подходящата дреха, се забавляваш с пазаруването. Същото е и с мъжете, докато намериш подходящия, се забавляваш с не толкова добрите попадения.

Бъди социална богиня: Прави си всякакви планове с приятели. Излизайте често и където ви душа иска.

Вълнуващо е: Една връзка може да е забавна, но вълнението от флирта, преследването и зарибявките също си струват емоцията.

Свободата: Сега разполагаш с цялото си време само за теб. Няма кой да те ограничава и държи сметка.

Можеш да бъдеш егоист: Забележи хората, които имат връзки около теб. Те не мислят вече само за себе си, а винаги има едно съобразяване с другия. Като си сама мислиш само за теб самата.

Изненадата: Никога не знаеш кого ще срещнеш утре вечер в някоя дискотека и как ще завърши ноща.

Гледай напред: Господин Идеален може да е точно зад ъгъла. А като си обвързана се примиряваш с „идеалния", който си избрала.

Можеш да станеш по-богата: Необвързаните жени са по отдадени на работата и кариерата си. По-вероятно е те да се издигнат по-бързо, отколкото обвързаните.

Изглеждаш по-добре: Една необвързана жена се старае да изглежда максимално добре постоянно, докато обвързаните леко се занемаряват.

Още новини четете ТУК

TNS.bg

Източник: sheknows