От 07:24 часа Луната е във владенията на Везни – знакът на партньорството. В 13:49 часа има частично лунно затъмнение. Няма да е видно за България, тъй като се случва през деня. То обаче може да донесе промени предимно на представителите на зодиакалните знаци Овен, Рак, Везни и Козирог, пише Флагман.

От гледна точка на ведическата култура обаче, това събитие е неблагоприятно. Жените най-силно ще го почувстват, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева. „Луната отговаря не само за женската енергия, но и за психическото състояние, така че много хора, предимно жени, ще се чувстват дискомфортно, без настроение, вътрешно неудовлетворени. Тъй като Луната отговаря за сърдечната чакра, в деня на лунното затъмнение може да възникнат недоразумения и кавги в отношенията с приятели, роднини, партньори. Не вземайте на сериозно всичко, което ви се случва на емоционално ниво. Избягвайте също да вземате сериозни решения, които касаят живота и връзките ви“, съветва астрологът.

„Старайте се колкото може по-малко да се движите и да стоите навън. Добре е да се пости, да се повтарят мантри на Луната (ОМ ШРАМ ШРИМ ШРУМ СА ЧАНДРАМАСЕ НАМАХ). Време, когато всеки трябва да се обърне навътре в себе си. Отделете внимание на майките си и роднини по майчина линия. Поискайте прошка от тях, ако в нещо сте съгрешили.

В 14:02 часа започва пълнолунието. По това време хората са във физически подем, но с емоционална затормозеност. Най-чувствителните натури започват да изпитват тревога, безпокойство и дискомфорт. Разгонете мрачните облаци от своя небосвод! Дори в най-трудните моменти трябва обезателно да вярваме, че светлите сили на Вселената няма да ни оставят“, убедена е Ивелина Пенчева.

Още новини четете ТУК

TNS.bg