Кандидатката за Мис Плеймейт Симона Галинова повдигна завесата около броя на интервенциите по себе си. В студиото на "На кафе" тя разкри и името си по лична карта. Както Trafficnews вече съобщи, транссексуалната пловдивчанка е кандидат за Плеймейт 2020 стана една от най-дискутираните теми в последните седмици. 

23-годишната блондинка вече отговаряше на въпроси в интервю за Trafficnews, но така и не разкри подробности около личния си живот, които интересуваха масата от хора. Появиха се и поредица от анонимни коментари, в които потребители с увереност написаха, че Симона не е родна пловдивчанка, и че всъщност няма пластична операция на половите органи.

Симона е втората в света транссексуална, която ще се бори за титлата, и първата у нас. Кандидатурата ѝ била одобрена лично от Любен Дилов - син и покойния Христо Сираков.

В интервюто, излъчено по "Нова телевизия", Симона разказва, че усеща, че е различна още като дете. Тогава я влекат куклите, играе си повече с момичетата, а по-късно започва да харесва момчета. За първи път се облича като жена на един Хелоуин, когато с приятелка отиват на дискотека. Самата трансформация започва първо с приема на женски хормони. Следват филърите, гърдите, а накрая и операцията по смяна на пола. 

Днес Симона е убедена, че е много повече жена, отколкото доста момичета, родени в тялото на жени. Симона е и по лична карта жена. Често хората били изненадани, когато разберат, че тя в миналото си е била мъж, но е категорична - никога не е усещала лошо отношение към себе си. Нещо повече - всичките ѝ гаджета я определяли като много специална.

Самата Симона е от съвсем обикновено семейство - майка ѝ работи в хотел, а баща ѝ е строител. Не им е казвала, че иска да стане жена. Просто станала. Днес признава, че детството ѝ липсва, но заради безгрижието и игрите.

Кандидатката за Miss Playmate не работи. Ако не спечели конкурса, иска да се занимава с мода. Сега я издържа приятеля ѝ. Шопингът ѝ е страст и през ден-два е на пазар.

Любен Дилов-син за транс плеймейтката от Пловдив: Всяко „игриво момиче" е добре дошлоЛично г-н Христо Сираков и аз сме одобрили участието на Симона, казва пред Trafficnews главния редактор на Playboy България