Седмицата ще е прекрасна. Графиката за състояние на биосферата през цялото време ще е в зоната на положителните стойности благодарените на благоприятните аспекти на Венера и Меркурий, които формират резонансна комбинация с Юпитер и Плутон. Така се формира Големият тригон, а това е най-благоприятната фигура, пише астрологът Михаил Преображенски в седмичния си хороскоп, публикуван в pro-gnosis.ru, цитиран от "Флагман".

„Първият аспект на Венера ще е активен в понеделник и вторник. Комбинацията с Нептун е благоприятна за формирането на силни и удачни групи, обществени съюзи и организации, а на Венера с Юпитер – дава възможност за привличане на покровители, спонсори или инвеститори за поддръжка и развитие на перспективни проекти. Освен това, съединението на Слънцето с Меркурий днес придава допълнителен положителен импулс за нови идеи в работата и бизнеса, усилва творческия потенциал и ентусиазма у много хора“, обяснява астрологът.

В понеделник има още едно астрологично събитие – в 14 градуса в Дева Юпитер сменя посоката си и вече няма да е ретрограден. Това поражда необходимостта социалните процеси и настроения да намерят някаква законодателна форма, добавя руският феномен.

Юпитер сега, както и аспектите на Венера, „отговарят“ за финансите и инвестициите, формирането на нови колективи, съюзи и работни групи, уточнява Преображенски.

Следващата благоприятна комбинация на планети ще е активна в петък и събота, когато Меркурий и Венера ще са в съвпад и образуват Голям тригон с Плутон, който сега влияе силно на партньорските отношения на всички нива. Тези дни ще са добри и за мащабни преговорни процеси, прогнозира астрологът.

През уикенда може да се сключи взаимноизгодно споразумение дори между съперници. В неделя обаче е добре да отделите по-голямо внимание на своето здраве, добавя Михаил Преображенски.

Още новини четете ТУК

TNS.bg