Канадска треньорка предлага нови йога курсове, в които упражняващите се дават воля на своята ярост, като трябва да псуват и крещят, съобщава агенция ЮПИ, цитирана от БТА.

Линдзи Истейс е кръстила своя метод "Raging yoga" и гарантира, че той води до добри резултати. Участниците в курсовете се събират два пъти седмично в пъба "Дикенс" в Калгари. Те практикуват лесни йогийски упражнения, като са длъжни да изрекат на глас възможно най-голям брой попържни. След това всички сядат на халба бира.

Линдзи Истейс развила своята "Raging yoga", за да пасне максимално на нейната персона. Освен преподавател, Линдзи е гълтач на огън и жена каучук. Единично посещение на курса с йога-псувните струва 12 долара. А 5 и 10 присъствия се заплащат съответно 55 и 100 долара. Класовете се състоят от 5 до 12 души и сега Линдзи възнамерява да стартира месечни онлайн курсове до края на този месец.

По нейните думи някои традиционни йога преподаватели не одобрявали неортодоксалния й метод, но тя и учениците много се забавлявали с него. Според инструкторката комбинацията от псувни, бира и йога не била за всекиго, но за всеки влак си имало пътници.

ОЩЕ НОВИНИ ТУК

TNS.bg