Big Brother обеща големи обрати за 10-ия си юбилей и точно това дава на зрителите.  Вече 10 дни най-известната Къща е пълна със звезди, а динамиката в отношенията помежду им е повече от интересна. Този сезон обаче е специален и точно когато звездите си мислят, че повече няма как да бъдат изненадани, Големият брат рестартира играта и вкарва нов участник в нея. 

След като в понеделник Георги Софкин напусна Къщата по собствено желание, Big Brother компенсира липсата му с един много по-млад и усмихнат Съквартирант, пише Дарик. Една истинска буря от емоции, чар, сексапил, харизма и хъс за победа се задава към Нови хан и ще връхлети в Къщата още в петък. 

Коя е тя и как ще бъде приета от групата, предстои да разберем още утре в живото предаване на VIP Brother 2016. Преди новият Съквартирант да обърне живота в Къщата на 180 градуса, ще видим края на седмична мисия "Марионетки". Звездите, които влязоха в тежката роля на марионетки са все по-изтощени, но въпреки това се държат в името на отборния дух.

TrafficNews.bg