Анджелина Джоли не си губи времето, след като скъса с Брад Пит, и вече излиза с актьора и музикант Джаред Лето. Той е успял да върне усмивката на лицето на 41-годишната Джоли, твърди източник на списание „Хийт” (Heat).

„Джаред е безгрижен и малко луд. Той е типът, подходящ за Анджелина“, коментира познат на актрисата. „Той е участник в кампаниите за правата на гейовете и лесбийките и сътрудничи с много благотворителни организации, както и самата Анджи. Когато тя подаде молба за развод с Брад, Джаред бе един от първите, които ѝ се обадиха“.

45-годишният Лето позвънил на Джоли, за да научи как е, а след това двамата се срещнали лично. Според „Хийт” между тях веднага пламна искра – „през всички години те бяха приятели и между тях винаги е имало химия”.

В същото време Пит прочиства пространството около себе си от вещите на все още законната му съпруга Джоли. 53-годишният актьор изхвърля всичко, което му напомня за любимата. Тези дни цял фургон, натъпкан от кутии с вещи на Джоли, тръгнал от имението на Брат Пит в Лос Анджелис.

„Брад не се нуждае от вещите на Анджелина, като килими от Близкия изток, странни украшения и одеяла, а също различни предмети, които бяха купили, когато все още бяха двойка“, разказва източник от обкръжението на актьора.

Последният слух е, че Пит се среща с актрисата Кейт Хъдсън, което обаче беше отречено от нейния брат Оливър.