На сайта Ebay.com се появила обява от мъж, който предлагал да продаде жена си. Британецът бил изумен, когато цената на съпругата му стигнала до 65000 паунда, което надвишава средната цена на автомобил от марката Jaguar, съобщава "Дейли Мейл".В своята обява Саймън Кейн изрежда достойнствата и недостатъците на жена си, описвайки я така, както обикновено се прави за автомобил. Така например той пише: "Удовлетворителен външен вид, цветът на тялото се е съхранил добре". Сред другите преимущества на съпругата си Кейн отбелязва "нелошото умение да готви".

В списъка с недостатъците, според думите на британеца, е това, че "тя често издава звук, който не може да се премахне, докато не купиш допълнителните аксесоари.



Като цяло това "далеч не е лош модел и напълно може да влезе в употреба на някой щастливец". Той също така добавя, че "стоката не подлежи на връщане". 

Причината за продажбата на жената се явява това, че тя не е проявила достатъчно съчувствие, когато Кейн се е върнал в къщи и започнал да се оплаква от здравето си, пише Блиц. Той получил множество интересни предложения. Например един от потребителите му предложил бартер -  камила срещу придобиването на жена му. 

Леандра Кейн отначало се ядосала, когато видяла, че я продават. Но след това се отнесла с хумор към ситуацията, защото се оказва, че това не е първият път, в който мъжът й устройва подобни странни изживявания.  Тя казала пред журналистите, че той ще си плати за всичко това, ще трябва да й купи нова скъпа чанта.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg