Бившият вратар на "Реал" Мадрид и "Порто" Икер Касияс заяви, че ще подведе под съдебна отговорност всеки, който разпространява неверни твърдения за него и семейството му. Повод за официалното изявление на футболиста, който прекрати кариерата си през 2020 г., след като претърпя инфаркт и за кратко беше в болница, вероятно е появилата се информация, че има връзка с българска красавица, съобщава БТВ. 

Според предаването „Салваме” по испанска телевизия Касияс и Надя имат интимна връзка. Българката потвърди това по телефона и заяви, че малцина знаят за техните отношения. Касияс, който в момента се развежда с испанската журналистка Сара Карбонеро, реагира светкавично.

Икер Касияс се залюби с българка, имали тайна връзка от две годиниСпоред испанските медии Надя Александрова е виновна за развода на футболиста

"Предвид публикуваните информации за мен в последната седмица, трябва да изляза с изявление, за да изясня някои подробности от своя личен живот и този на семейството ми. Медийният тормоз, на който сме жертва аз и близките ми, нанася изключителни вреди. Искам да подчертая, че разводът ни е по взаимно съгласие и в общото изявление със съпругата ми помолихме да покажете уважение към нас и децата ни. За жалост това не се случи. Вместо него сме свидетели на тормоз", започва изявлението на Касияс. "Уморих се да виждам различни хора, които си измислят истории за мен. За това взех решението да повдигна съдебни обвинения на всички, които разпространяват неверни твърдения. Те ще трябва да ги докажат пред закона", закани се още той.