Испански медии излязоха с верися за раздялата на най-известната двойка в испанския футбол. Според информациите от Иберийския полуостров, българка е една от причините за развода между легендарния вратар Икер Касияс и журналистката Сара Карбонеро, пише Gong.bg
 
29-годишната Надя Александрова е в близки отношения с бившия страж на Реал Мадрид още от 2019 г., обявиха в предаването „Салваме“ по телевизия „Телесинко“. Те научили за авантюрата между двамата от бившия приятел на българката. Според изнесената информация, тя работи в автомобилния бизнес, но също така е популярен инфлуенсър в Instagram.

 От предаването дори се свързват с Надя Александрова, която се включва в ефир. “Откъде научихте? Майко, мила! Малцина знаеха за това! Той ми има доверие. Страхувам се как ще реагира. Отношенията ни са сложни. Много сме близки и се нуждаем един от друг. Заедно сме от две години и беше много трудно да запазим тайната“, признава българката.

 
Надя обаче отрича да носи вина за провала на брака на знаменития вратар. „Не съм аз причината за развода. Не се чувствам като човек, който е развалил брака и семейството им“, категорична е Александрова.