В първия ден от 2017-а обръщаме внимание на това какво ни очаква през новата година. Кратка прогноза прави Бистра от канала във Vbox7 "Harmony Within".

Юпитер, която е планета на успеха и късмета, до края на годината ще се движи във Везни

Най-облагодетелствани от това ще бъдат въздушните знаци начело, разбира се, с Везните (това важи и за асцендент Везни), но също така за Водолей и Близнаци. Юпитер ще предостави чудесни възможности за реализацията на целите им.

В знака на Везните добрите шансове ще бъдат в сферата на финансите, изкуството, дипломацията и партньорските отношения.

Сатурн до края на 2017-а ще продължи да се движи в Стрелец

Тук позицията му е по-благоприятна за Овен и Лъв - другите два огнени знака, отколкото за самия Стрелец. Те биха могли да се захванат с по-дългосрочни и сериозни проекти, да разчитат на търпение и стабилност. Сатурн дава още отговорност и добро планиране.

За самия Стрелец ще даде някои ограничения, но положителният аспект на това е, че той ще има възможността да стане много по-задълбочен и зрял, по-структуриран и организиран.

Уран все така продължава да се движи Овен, като през годината неколкократно прави аспект с Юпитер. Именно тези са двете планети, които ни тласкат да се развиваме и променяме, да се освобождаваме от всичко, което не ни е необходимо и вече не ни служи и да обогатяваме съзнанието си.

Те ще ни дадат възможността да направим нужните промени, а в коя сфера от живота ви ще се случи, ще покаже рожденния ви хороскоп. Промените могат да имат внезапен и изненадващ характер.

Плутон, като една от най-бавните планети в нашата слънчева система, също продължава своето движение през Козирог и през годината ще даде възможност на земните знаци - Телец, Дева и Козирог предимно от втората декада на знака си, да трансформират и обновят на чисто всичко, което се нуждае от коренна промяна; всичко което трябва да си отиде окончателно, за да може да дойде след това ново и в по-съвършена форма.

За Телец и Дева трансформацията ще е по-хармонична, докато Козирога може да я преживее и с криза.

Нептун продължава да се движи в своя собствен знак Риби, което го прави особено силен и през 2017-а ще активира водните знаци - Рак, Скорпион и Риби от края на първата и началото на втората декада, като разбира се, акцентът е върху Риби. 

Активността на Нептун е от малко по-особен характер и поради това са най-подходящи заниманията с медитации, духовни практики и изкуство.

TrafficNews.bg