В сънищата си се срещаме с подсъзнанието ни, което може да ни подскаже много за живота ни и да ни помогне да излезем като победители от трудни ситуации.

Ако искате да получите отговори на въпроси, които в реалния живот няма как да разберете, трябва да настроите подсъзнанието си за определен сън.

Няколко часа преди да заспите се отпуснете, не се претоварвайте с излишни емоции и впечатления, с обилна вечеря или с физически упражнения.

Вземете душ или се отпуснете за десетина минути в топла вана, не включвайте телевизора, не четете сериозна литература. Помислете какво точно искате да видите в съня си.

Не трябва да се стига до описване на конкретен сюжет, сънищата се построяват по тяхна вътрешна логика. Помислете над това каква интелектуална или творческа задача е необходимо да решите. Или може би искате да видите в съня си ваш близък.

Желанието ви да сънувате нещо конкретно трябва да отразява актуална и вълнуваща за вас ситуация. След като вече сте взели решение, няколко пъти си представете какво точно искате де видите, а след това го напишете на лист хартия.

Оставете химикалката и листа до леглото си, за да можете да запишете какво сте сънували, веднага след като се събудите. Кажете си, че ще се събудите веднага, след като сте сънували това, което сте поискали. Това трябва да се направи, тъй като през нощта сънуваме много неща, а запомняме само последното, което видим в съня си.

Докато заспивате, представете си това, което искате да видите в съня си. След като се събудите, не ставайте рязко, а останете няколко минути и си припомнете подробности от съня си.

Ако сте прецизни, ще сънувате това, което поискате, и по този начин ще можете да намирате отговори на въпроси, които ви интересуват.

Още новини ТУК

TNS.bg

Източник: try.bg