Ясен е вече и петият късметлия от седмичния жребий на играта на „Сладко детство” - „Да внесем коледния дух у дома с бисквити Мадагаскар”. Остават само 12 дни до Коледа и празничният дух вече завладя малки и големи!

През последните седмици десетки души изпратиха уникални коледни сладкиши, направени с бисквити "Мадагаскар", и се включиха в играта на „Захарен комбинат Пловдив” АД. Изненадахте ни с много фантазия и уникални десерти! В играта се  включиха и ентусиасти, които снимаха три опаковки от любимите бисквити „Мадагаскар”.

Ирина Минчева е поредният печеливш от играта на „Захарен комбинат Пловдив” АД и тя ще получи плюшена играчка!

А всички останали, които са ни изпратили коледен сладкиш, направен с бисквити „Мадагаскар”, ще участват и в тегленето за специалната награда на „Захарен комбинат Пловдив” АД за креативност – 2 нощувки + закуски и вечери за цялото семейство в Пампорово. Тегленето ще се проведе на 19 декември 2016 година. 

Нике Маринова от Шумен е първият късметлия в играта на „Сладко детство” и грабна наградата от „Захарен комбинат Пловдив” АД. Нике приготви уникален коледен сладкиш и го украси с къщичка, елхички и разбира се – Дядо Коледа! Румен Николов ни изпрати коледен "салам", направен с бисквити "Мадагаскар", и стана вторият ни печеливш! Цветелина Василева бе третият печеливш! Маргарита Йонова пък грабна четвъртата ни награда!

Коледният дух с бисквити Мадагаскар завладя десетки! Ето и най-изкушаващите сладкиши СНИМКИ

Ето и условията на играта! Следвай стъпките!

  1. Направете покупка на 3 пакета бисквити „Мадагаскар” от магазинната мрежа или направете оригинален коледен сладкиш с бисквити.  Изпишете „Мадагаскар” на него или го снимайте заедно с пакет бисквити.
  2. Споделете тяхна снимка във Facebook страницата на Сладко детство заедно със своите три имена
  3. Харесайте страницата.
  • Всеки понеделник след старта на играта ще бъде правено теглене на участниците, изпратили снимки на пакети с бисквити или снимки на направените от участниците в играта сладкиши от бисквити. Изтегленият ще поучава седмичната награда – плюшена играчка.
  • Специална игра: Тези от вас, които направят торта или коледен сладкиш от бисквити и изпишат на него „Мадагаскар”, ще участват в конкурса за специалната награда на „Захарен комбинат Пловдив” АД за креативност – 2 нощувки + закуски и вечери за цялото семейство в Пампорово. Хотелът предлага супер 5-звезден лукс на своите гости.

Творете с усмивка и не забравяйте да заснемете и споделите крайния резултат във Facebook страницата на Сладко детство, а трите имена, град, имейл адрес или телефон за връзка – изпратете на лично съобщение!

Процедура за получаване на наградите

Името на спечелилия за креативност ще бъде обявено в началото на коледната седмица на 19.12.2016 година, когато ще бъде изтеглен жребий с имената на всички участници, направили сладкиш в периода 1.11.-18.12.2016 година.

ТrafficNews.bg