Луната се движи по празен курс от 07:00 до 16:54 часа в зоната на знак Рак, след което преминава в знак Лъв. Препоръчва се през това време да не започвате нищо ново и да не се занимавате с важни дела, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева.

„До 12:48 часа за 7-ми лунен ден важи информацията от вчера. В 8-ми лунен ден (след 12:48 часа) е важно бързо да умеем да решаваме проблемите. Не трябва да им оставяме време за развитие. Даже най-малките спорове вкъщи или в службата трябва да успеем да изгладим, защото от тях може да се получи сериозен конфликт и да се стигне до неприязън един към друг. Подходящо време за тръгване на път, за контакти, за възстановяване на справедливост. Не бива да се сплетничи, нито да се злослови в този ден. Старайте се да не преразходвате енергията си“, съветва астрологът, цитирана от Флагман.

„Вслушайте се в гласа на своята интуиция. Сънищата са вещи, сбъдват се бързо. Хубаво е да запомните какво сте сънували. Сънищата са много важни сега, защото могат да дадат отговор на измъчващи ви въпроси“, добавя Ивелина Пенчева.

Още новини ТУК

TNS.bg