Луната е в знак Стрелец, а Венера и Сатурн са в секстил. Този хармоничен аспект ще улесни общуването с нашите началници.„Денят се отличава с емоционална стабилност, стремеж към премереност и порядък. В дните на Стрелеца хората са по-изпълнителни към препоръки и съблюдават режими, иска им се да дават съвети и да помагат на другите. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Не забравяйте, че намеса в чуждите дела може да има само тогава, когато ви помолят за помощ“, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева, цитирана от flagman.bg.

„Много е благоприятно за физическо натоварване, спорт, усвояване на нови знания. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателни са дългите разходки пеша. Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна. На мнозина ще им се прииска да си изплачат бедите пред малко познати хора. 22-ри лунен ден е ден на мъдростта, тайните знания и тяхното разумно използване. Може да се работи със свещени текстове“, съветва астрологът.

„Денят е подходящ за прояви на щедрост и за предаване на опит и знания. Това е единственият ден, когато употребата на сладко е желателна и всячески се приветства. Употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества. Заболявания, появили се днес, са доста опасни. Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада.

Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа“, добавя Ивелина Пенчева. 

Още новини четете ТУК

TNS.bg