Днес Мол Марково Тепе се превърна в приказно място, което събира усмивките на децата на Пловдив. Днес молът е по-празничен, безгрижен и усмихнат от всякога! Детският празник е в разгара си! А изненадите и подаръците нямат край!

Любими герои от кино екрана дефилират пред любопитните детски очи: тук са и симпатичните Смърф и Смърфиета, които раздават безплатни билети за любими детски филми. Тук е и принцеса Сладкодъвка, с която иска да се снима всеки малчуган. Разбира се, тук е и любимият ни „крилат отмъстител“ Батман. Тук са и Миньоните, които демонстрират умения във возенето на ескалатор...

Тук е и виртуозният тромпетист Христо Коритаров, който свири на толкова инструменти, че трудно могат да се преброят… Той стартира специалния Музикален парад, който ще продължи до 19:00 часа и в рамките на който, на всеки час, музикантът ще ви изненадва с изпълнения в акомпанимент на различен инструмент.

Много и разнообразни са и изненадите за малчуганите, които са приготвили различните обекти в мола. В рамките на деня в Кино Арена малките и вече пораснали деца ще могат да се насладят на селекция от любими анимационни филми на специална празнична цена от 5 лв. на филм или в комбо меню за 9.99 лв., с включени пуканки и напитка.

В замъка на Capella Play децата ще правят сладки от захарно тесто, ще разбият пинята с бонбони и ще оцветяват сладки картонени къщички. И всичко това – със специалното участие на принцеса Сладкодъвка, която ще танцува и ще пее заедно с малчуганите в детския център. Ресторант Victoria ще организира Детско готварско шоу от 16:00 до 18:00 часа.  

Сладкарница Колекция ще организира томбола "Сладко детство" за всички свои малки посетители! Там ще ви очакват много сладки подаръци и големи изненади. От КомсеД ще зарадват малките палавници и техните родители с ексклузивни ценови предложение, специално по случай Деня на детето. Original Marines ще раздават подаръци на всички малки принцове и принцеси с всяка  покупка от обекта. А от Аптека Субра са подготвили атрактивни ценови предложения за продуктите на Mustela, LRP bebe и АBC-derm.