Брандън и Холи Шей имат не двоен, а троен празник - нe само че отбелязват началото на 2017, но и навръх Нова година се раждат близнаците им Сойър и Евърет. Двамата казват, че са имали усещане, че момчетата ще ги изненадат, но не и по начина, по който са го направили.

"Ами Сойър се роди в 12 без десет. Евърет обаче се оказа по-инатлив и се появи на бял свят минута след полунощ", казва Брандън Шей. Така, братята близнаци се раждат в две различни години, макар и с разлика няколко минути.

Сойър тежи 2 кг и 400 грама, а Евърет малко над 2 килограма. Братята и майка им са в отлично здраве. "Късметлийка съм, че успях да ги износя и те се родиха съвсем навреме", признава Холи Шей. От медицинския екип обясняват, че раждането не е било предизвикано и Холи е дала живот на близнаците по естествен път.

Говорителката на болницата, която също е майка на близнаци, поясни, че всички са изключително щастливи да посрещнат бебетата Шей, пише 24 часа. Въпреки че не им е за първи път - Брандън и Шей имат още две деца, на 4 и 13 години, щастието и вълнението им са огромни.

"Те ще бъдат невероятни! Определно... те вече белязаха нас, и света!", заявява Брандън Шей.

TrafficNews.bg