2023 година отива в историята. Оттук насетне за нея ще се говори единствено в минало време. Тези 365 дни никога няма да се върнат, а в това има колкото романтика, толкова и тъга.

Но преди да се превърне в минало, 2023г. бе нашият делник и празник. Поднесе ни предизвикателства, някои от които изпълнихме, и други, които ще продължат да се нижат. Поднесе красиви моменти, които ще помним и споменаваме. Даде ни радости и разочарования, победи и загуби, познанства и раздели. Понякога бе благосклонна към нас, понякога – постъпваше несправедливо. Тя доведе до промени – повод за гордост или такива, за които днес ще мълчим.

Даде ни поуки. Дано сме ги осмислили..

Едно е сигурно - всички я напускаме някак по-различни! И това е правилно, защото няма по-пагубно от прекъснатата трансформация.

Каква бе за пловдивчани, с какво се промениха и с какви очи гледат към предстоящата година – питаме с екипа на TrafficNews. Вижте отговорите им в анкетата, с която казваме „сбогом“ на 2023 г. и ѝ благодарим, че се случи:

 

@trafficnews Каква беше 2023 година за пловдивчани? ???? #trafficnewsbg #Plovdiv #Bulgaria #newyear ♬ original sound - Trafficnews