Асен Блатечки ще възстанови спектакъла „Секс, наркотици и рокендрол” ня 1 юни в кино „Орфей”. Точно преди две години той „пенсионира” комедията след 150 изигравания отново на Сахат тепе в Пловдив.

Известния текст от Ерик Богосян е едно от най-дълго играните заглавия в България. Във версията на режисьора Ивайло Христов Асен Блатечки влиза в седем различни образа – на милионер, на чистач от улицата, на служителка на секс телефон, на луд наркоман, а накрая пее като рок звезда с дрезгав глас. През цялото време на сцената заедно с Блатечки свири и рок банда, която свързва отделните картини с едни от най-популярните хард-рок парчета.

„Секс, наркотици и рокендрол” дава старт на традиционната панорама на комедиите „Завеса под звездите” в лятно кино „Орфей”, която се осъществява с подкрепата на община Пловдив. В програмата са включени премиер за Пловдив като „Стая 1313” с Руслан Мъйнов, „Вересии” с Мария Сапунджиева, „Фалстаф и веселите съпруги” с Тони Димитрова. В афиша присъстват и фаворитите на публиката- „Спанак с картофи” и „Арт” на Бахаров, Вергов, Карамазов, както и още една футболна комедия „Свалячи” с Геро и Малин Кръстев.  Ернестина Шинова ще изиграе в Пловдив своята хитова „Любовна афера”, след като представлението през есента се отложи поради участието на актрисата във ВИП Брадър.


Музикалният театър съшо участва с комично представление – „Кикот”, което събира най-смешните сцени от оперети и български мюзикъли. Съпътстващата музикална програма през юни месец ще представи на откритата сцена Люси Дяковска и АВА с най-доброто от световния мюзикъл,  акустичен концерт на испанката ВЕВЕ, новия български етно проект на Калин Вельов и Нина Николина, както и най-известните песни от български филми в изпълнение на Орлин Горанов и Маргарита Хранова.

Пълна програма на панорама на комедиите „Завеса под звездите” може да намерите в информационни книжки на мнгобройни локации в града, както и на страницата на лятно кино „Орфей” във facebook. Билети се продават в Билетен център пред Общината.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg