Остават броени дни до новия музикален фестивал от културния календар на град Пловдив - LOST in HILLS, който ще се проведе на 10 юни на върха на Хълм Бунарджика (Альоша).

LOST in HILLS е музикален фестивал за електронна музика, който ще се осъществи с подкрепата на “Община Пловдив” и е част от "Kултурния Календар” на града. Организаторите от Ellectrica Events са пионери в жанра, които поддържат пламъка на елекронната култура под тепетата от 1997 г. Мястото на събитието е емблематично. На върха на парк-тепе Бунарджика, ще се слеят магичния дух на Пловдив, красивия залез над града и аудио визуално шоу поднесено от любимците на публиката. Датата на събитието е 10 юни в часови диапазон от 12:00 на обед до 23:00 вечерта.

Във фестивала ще вземат участие емблематични артисти от световната и родна сцена:

Main Stage: LOST in HILLS събира любими DJ-и на публиката известни по целия свят. Звездната колаборация от артисти събира едни от най-уважаваните родни имена и световната “House” икона DJ CHUS от Испания. Освен че е създател на собствена линия на звучене в електронната музика “ Iberican Sound”, той е основател и основен двигател на всеизвестния музикален лейбъл Stereo Productions. Последния му проект Redolent music, покорява ежемесечно световните чартове в модерното афро - органик звучене. Част от най-големите Български таланти, които са на световно ниво, ще споделят сцената на LOST in HILLS за едно магично музикално изживяване.

Pavel Petrov е основател на успешните събития EXE, които бързо се трансформираха в новите супер клубове EXE Club и EXE Beach Bar. Той е DJ и музикален продуцент, двигател на лейбъла EXE Audio и артист от световно ниво. - Cristian Craken е DJ и продуцент, собственик на музикален лейбъл PHOBIA Music Recordings. Неговите събития NEXT събират хиляди почитатели на “ Techno"от цялата страна, а самият той ежемесечно има международни участия по цял свят. 

Dimo BG с над 20 години опит на клубната сцена, талантът, отдадеността и работната етика на DiMO BG го превърнаха в завършен продуцент и DJ с над 100 концерта годишно. Той се изкачва 4 пъти до No1 в Traxsource през 2021 г. с песни за World Up Records на който е основател. 

Max & Danny са добре познато DJ дуо от Ellectrica Recordings и дългогодишната си резиденция във веригата клубове Planet Club. Тяхната продукция многократно превзема световните “deep house” чартове и получава подкрепа от имена като David Penn, Paco Osuna и много други. 

Vanina & Zlatina Dimitrova двете очарователни и талантливи DJ-ейки са едни от най-прогресивните дами на електронната сцена у нас. Те са перлите на на фестивала, които са готови да ви изненадат. 

Pacho & Pepo са едни от пионерите на електронната сцена в България. Избирани са два пъти за DJ-и на годината у нас. Собственици на 4 музикални лейбъла, E-Booking DJ School & Agency и студио Mastered PRO. Съоснователи на Club CODE и организатори на LOST in HILLS.

Pioneer DJ Showroom Stage: Alex Miladinov, ILL-Q, Vaello, ELLE FX, Icky Show Сибитието се осъществява с подкрепата на Община Пловдив и е част от Културния Календар на града.

БИЛЕТИ може да закупите онлайн от сайта на BILET.BG, както и на БИЛЕТНА каса в Пловдив - Music Shop Ellectrica - Ул. Абаджийска 11, кв. Капана

10 лв - Super PROMO / Изчерпани

20 лв - Early Bird - в продажба

30 лв - Standart Pre-Sale - след изчерпване на Early Bird

40 лв - Door - на входа в деня на събитието

ЛИНК: https://bilet.bg/bg/cart/order/lost-in-hills-music-fest/4070