Около 13.30 часа в неделя, при десен завой на кръстовище в село Златитрап лек автомобил “Мерцедес”, управляван от неправоспособен 21-годишен, навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал в лек автомобил “Опел”. Във втората кола с 38-годишен шофьор пътувало 8-годишно момче, което е настанено в болница за наблюдение със счупена ръка. Няма данни за употреба на алкохол от страна на двамата мъже.

Към 9 часа в събота 13-годишна тийнейджърка беше блъсната от лек автомобил “Ситроен”, докато пресичала на пешеходна пътека на бул. “Руски” в Пловдив. След обстойни прегледи в болница момичето е освободено за домашно лечение с натъртвания по краката и ръцете. Отрицателна е алкохолната проба на 36-годишен от града, който управлявал колата.

Същия ден, минути след 13 час, на ул. “Обнова” в областния град лек автомобил “Хонда”, шофиран от 30-годишна жена, при ляв завой за навлизане в крайпътен имот не пропуснал и ударил АТВ с 15-годишен неправоспособен водач, който е с контузия на гърба. Шофьорката е тествана с дрегер и резултатът е отрицателен. 

Още новини ТУК

TNS.bg