Меле се развихри в заведение в оряховското село Селановци. Заради стар конфликт банда напада цялото заведение и бие наред. Както личи, в Северозапада проблемите се решават не с диалог, а с юмруци, разказва Нова тв.

„Барманът ми се обади, момчето, каза, че са дошли хора от Мизия и най-вероятно Юли е застрелян. Той може би си е помислил, че е застрелян, защото някой е ударил палката в масата и той лежи в локва кръв. Когато отидох там, Юли лежеше в локва кръв, помислих, че е станало най-лошото и той ми каза „Стой, стой, не е починал!””, разказва собственикът на заведението Гошо Маринов.

„Колата спира по средата на пътя, слизат 10 човека и почват да бият, след това излизат навън и почват да бият хората на излизане без никаква причина”, допълва той.  Инцидентът става преди месец в оряховското село Селановци.

„Случаят е следният. Група от лица, част от които са непълнолетни, влизат в заведението и започват да търсят саморазправа с бармана. Поводът е конфликт, възникнал между него и лица от тази група. Става въпрос за разменени реплики, които са причина за възникналия конфликт”, заяви Станислав Георгиев, шеф на РУП-Оряхово.

Конфликтът взима и невинни жертви. Под юмруците на хулиганите попада и Ивайло. „Аз живея наблизо, отидох да изпия една бира, понеже познавам персонала там, затова бях на бара, и се върнах набит”, разказва Ивайло.

Агресорът се казва Цветомир Хаджигризов, с прякор Ходжата. Той не е бил открит за коментар. Хаджигризов успял да открие собственика на заведението именно по телефона. Всички участници в побоя са на свобода, а случаят е поет от прокуратурата.

Вижте мелето във ВИДЕОТО:

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg