Брутално пребитата Румяна е била изписана днес от УМБАЛ „Свети Георги”, съобщиха за ТNS.bg  от болницата. Жената прекара повече от седмица в Ортопедичното отделение, след като двама мъже я нападнаха  пред дома й в Тракия миналия понеделник.  Тя бе откарана до болничното заведение по спешност със счупена ръка, счупена долна челюст и множество охлузвания и кръвонасядания, най-вече в областта на главата.

Криминалистите в Пловдив работят по няколко версии за нападението, като все още няма задържани. Заради открадната чанта на жената, с намиращите се в нея, документи, мобилен телефон и 260 лева, не се изключва възможността  да става дума за грабеж.

Основна версия обаче е, че е възможно чантата да е взета, за да бъде замаскирано нападанието като грабеж. Такова мнение изразиха и близки на жената, с които TNS.bg разговаря. Според тях не е нормално при грабеж над сама жена нападателите да й нанесат толкова тежък побой.

Румяна е бивша съпруга на влиятелен пловдивски бизнесмен и бивш борец. Той притежава няколко хотела в Нареченски бани, научи ТNS.bg

Двамата имат и момиче от брака си, което учи в пловдивска гимназия. След развода Румяна се преместила да живее в Тракия заедно с баща си, който й помагал в грижите за детето.

Пребитата жена работила в нощен клуб в Пловдив и работното й време започвало след 10 вечерта. Още за Румяна вижте ТУК!

Ромите от блока на пребитата пловдивчанка отричат да са извършителите ВИДЕО


ТNS.bg