19-годишният Мартин Георгиев от Камено е гаменът, който вилня в „Спешното отделение“ на МБАЛ – Бургас в четвъртък вечерта.

Профилът на криминално проявения младеж в социалната мрежа показва, че той е любител на напомпаните мускули, огнестрелните оръжия, черните маски и кръвожадните питбули. А голяма част от фотосите ясно призовават към насилие.

Самият Мартин се е отбелязал на една от снимките си с черна маска на лицето, шапка „Адидас“ на главата заедно със свой авер, който е насочил пистолет към обектива, съобщи флагман.бг. На друг от фотосите е изобразен лъв, наподобяващ злодея Жокера, с текст: „Без страх, без милост!“ Хулиганът си е избрал корица с двама маскирани бандити, които се готвят за поредния си удар.

19-годишният Мартин нокаутира охранител в бургаската болница, който падайки си удари главата в асфалта и изпадна в безсъзнание. 35-годишният бургазлия продължава да се намира в „Неврохирургия“, където е приет с комоцио. Мъжът е в шок от случилото се.

Нападателят бе задържан за 24 часа в Пето РУП – Бургас.

Публикуваме част от снимките в профила на Мартин Георгиев, за да могат нашите читатели сами да преценят какви неща се въртят в главата на един млад мъж, който тепърва трябва да намери своята роля в обществото.

TrafficNews.bg