Седем нарушители на пътя са били задържани при осъществен пътен контрол през последното денонощие от служители на ОДМВР – Пловдив. Четирима от тях са установени в рамките на специализирана полицейска операция от екипи на РУ – Карлово.

На 17 септември в Баня бил хванат 21-годишен от Климент да управлява лек автомобил „Форд” с отнета шофьорска книжка. Същия ден друг неправоспособен водач, на 32 години от Баня, бил засечен на пътя между село Певците и град Сопот с лек автомобил „Фолксваген”. В Карлово след употреба на алкохол – 2,59 промила, зад волана на автомобил от същата марка бил седнал 38-годишен местен жител, а 19-годишен столичанин шофирал лек автомобил „Опел” под въздействието на упойващи вещества.

Пак в петък на ул. „Цар Симеон” в Пловдив автопатрул на Пето РУ установил, че 38-годишен от града управлява лек автомобил „Рено” с 1,51 промила. Междувременно служителите на реда в Раковски проверили лек автомобил „Фолксваген” с 25-годишна водачка от Пловдив. Младата жена била тествана с драг чек и апаратът реагирал положително на амфетамин.

Вчера в Калояново автоконтрольори от РУ – Хисаря спрели лек автомобил „БМВ” с 25-годишен шофьор от село Житница, чиято алкохолна проба отчела 1,39 промила. По случаите са започнати бързи производства. 

Още новини ТУК

TrafficNews.bg