По-малката дъщеря на жената, която бе намушкана от мъжа си в столичния квартал "Надежда" тази нощ, е била в съседната стая по време на убийството. Това става ясно от съобщението на прокуратурата до медиите.

Малко преди 2 часа 45-годишната жена и по-голямата й 20-годишна дъщеря били нападнати в кухнята от Красимир Петров. Докато се разигравал ужаса в семейството, 12-годишното момиче също било в жилището. Тя обаче останала невредима.

След като нанесъл множество прободно-прорезни рани по телата на двете жени, Красимир се самоубива. Той не е осъждан и срещу него няма наказателни производства. 

Разследването на двойното убийство се води под ръководството на Софийската градска прокуратура.

Разследващите са установили, че Петров живеел с жената и двете й деца под наем от близо година. Около 01.50 часа той позвънил на тел. 112 и заявил, че току-що е убил двете жени и възнамерява да скочи от терасата на апартамента. След това той скочил от шестия етаж на блока и починал.

Към адреса незабавно бил изпратен полицейски екип от 2 РУП-СДВР.

Убийство е извършено в кухнята на апартамента, като телата са прободени с нож, който е бил открит.

На местопроизшествието са извършени два огледа и са разпитани множество свидетели. Назначени са и експертизи - съдебно-медицински и биологични. Оръжието на престъплението е открито в апартамента.

Още за двойното убийство и самоубийство четете ТУК.

TNS.bg