Двор в Пловдив е превърнат в сметище. Смрадта, която се носи оттам, е кошмарна. А това, което предизвиква тази воня, са… кренвирши и салами. Бракувани, слава богу.

Това ни разказа читател на TrafficNews.bg, който твърди, че две ромки сортират въпросните миризливи месни „деликатеси” и с тях хранят… прасета. Според нашия читател смрадливият  двор, който разваля въздуха на цял квартал, бил собственост на бащата на собственика на известна фирма за колбаси.

Хората от квартал Кючук Париж, живеещи близо до мястото, което виждате на картата, спрели да си отварят прозорците. Досущ като пловдивчани, живеещи в ЖР „Тракия”, които преди няколко дни алармираха за непоносима смрад, носеща се из квартала.

Читателят ни се притеснява, че ще плъзнат болести. И пита – кой разрешава да се хранят животни с отпадъци? Ако те са заразни, не означава ли това, че и хората след това ще се заразят, когато консумират въпросните животни?

Засега ще спестим името на фирмата, изхвърляща развалената си продукция под носа на хората от Кючука. Но ще потърсим отговор на въпроса: Как е възможно това? И законно ли е?

Още новини ТУК

TrafficNews.bg