В редакцията на TNS.bg получихме сигнал от наша читателка - млада майка, която буквално беше възмутена от ситуацията с безразборното паркиране на автомобили около мол Пловдив, за което вече нееднократно сме писали в сайта. Ето и нейното писмо:

Здравейте! Пиша ви по повод нагло спрелите автомобили пред MALL Plovdiv. Днес решихме с мъжа ми и детето да се разходим до мола. Но имахме доста препятствия. 

Първо паркингът на мола беше пълен. Затова решихме да спрем някъде в уличките и там беше кошмар, но след 10-минутно обикаляне с колата все пак си намерихме паркомясто. И така - тръгнахме с количката към мола. Но как се стига с количка? Трудно? 

Изпращам снимки, за да видите за какво говоря. За да стигнем целта си, трябваше да заобикаляме всички спрели по тротоара коли, да слизаме на шосето и да застрашаваме живота на детето си. 

И като се огледах, наоколо имаше още много коли в нарушение. Повечето от тях не бяха с пловдивски номера. И аз сега се питам: докога Пловдив ще се пълни със селяни, които правят каквото си искат и спират както знаят. Не може да идвате на разходка в съседния град и да спирате по тротоарите, защото ако на село нямате, то в големите градове има и те са за пешеходци и за майки с колички, а не за коли. Да, ние бяхме с детска количка и се справихме с препятствията, а хората с увреждания?

Още новини четете ТУК

tns.bg