Пекарна в Пловдив се присъедини към хилядите, които подадоха по един или друг начин ръка към борбата с коронавируса. Бизнесът в България, а и в Пловдив предоставиха средства до големите болници у нас. Мениджърите на най-голямата пекарна у нас  „"Хлябь и Закуската"обаче, са насочили вниманието си към най-потърпевшите от кризисната ситуация – пенсионерите и социално слабите.

„Ще се справим с това предизвикателство ЗАЕДНО. Да се подкрепяме и пазим по-слабите. Ние от пекарна  „Хлябь и Закуската” предоставяме безвъзмездно хляб за възрастни хора, които са само и трудно успяват да си набавят най-необходимото, без да се изложат на риск”, се казва в част от съобщението, което мениджърите са публикували във Фейсбук страницата си и са разлепили из пекарната. 

Клиентите на търговския обект могат да помогнат, като вземат хляб от пекарната и да го занесат на човек в нужда. 

В началото на месец декември в Пловдив отвори врати най-голямата пекарна у нас – „Хлябь и Закуската”. Внушителната и в същото време топла и уютна сграда се намира на Коматевско шосе. Това е една от малкото пекарни, която предлага квасен хляб.

Изкуството да живееш: Пловдивчанин връща истинския вкус на хляба в най-голямата пекарна у насПити с краве масло и тутманици с козе сирене са другите изкушения, които предлага "Хлябь и Закуската"