Нике Маринова от Шумен е седмичният победител в играта на „Сладко детство” и грабна наградата от „Захарен комбинат Пловдив” АД, която е плюшена играчка. Нике приготви уникален коледен сладкиш и го украси с къщичка, елхички и разбира се – Дядо Коледа!

През последните седмици десетки души изпратиха уникални коледни сладкиши, направени с бисквити Мадагаскар и се включиха в играта на „Сладко детство”. Някои проявиха въображение и направиха различни десерти като меденки, бисквитен крем и дори бонбони.  Други изпратиха повече от един десерт, а трети просто снимаха три опаковки от любимите бисквити „Мадагаскар”.

Играта продължава и всички, които са изпратили коледен сладкиш, направен с бисквити „Мадагаскар” в периода между 1 ноември-18 декември 2016 година, ще участват в тегленето за специалната награда на „Захарен комбинат Пловдив” АД за креативност – семеен уикенд за цялото семейство в 5-звезден хотел в Пампорово.  Тегленето ще се проведе на 19 декември 2016 година. 

Ето и условията на играта! Следвай стъпките!

  1. Направете покупка на 3 пакета бисквити „Мадагаскар” от магазинната мрежа или направете оригинален коледен сладкиш с бисквити.  Изпишете „Мадагаскар” на него или го снимайте заедно с пакет бисквити.
  2. Споделете тяхна снимка във Facebook страницата на Сладко детство заедно със своите три имена
  3. Харесайте страницата.
  • Всеки понеделник след старта на играта ще бъде правено теглене на участниците, изпратили снимки на пакети с бисквити или снимки на направените от участниците в играта сладкиши от бисквити. Изтегленият ще поучава седмичната награда – плюшена играчка.
  • Специална игра: Тези от вас, които направят торта или коледен сладкиш от бисквити и изпишат на него „Мадагаскар”, ще участват в конкурса за специалната награда на „Захарен комбинат Пловдив” АД за креативност – 2 нощувки + закуски и вечери за цялото семейство в Пампорово. Хотелът предлага супер 5-звезден лукс на своите гости.

Творете с усмивка и не забравяйте да заснемете и споделите крайния резултат във Facebook страницата на Сладко детство, а трите имена, град, имейл адрес или телефон за връзка – изпратете на лично съобщение!

Процедура за получаване на наградите

Името на спечелилия за креативност ще бъде обявено в началото на коледната седмица на 19.12.2016 година, когато ще бъде изтеглен жребий с имената на всички участници, направили сладкиш в периода 1.11.-18.12.2016 година.

TraffiNews.bg