Днес бе изтеглен вторият късметлия в играта „Да внесем коледния дух у дома с бисквити Мадагаскар!”, организирана от „Захарен комбинат Пловдив” АД.  Десетки души изпратиха снимки на уникални коледни сладкиши, направени по различни рецепти, но винаги с любимите бисквити. Много от тях се откроиха с интересни декорации и нестандартни изпълнения!  Други пък изпратиха снимки на бисквити „Мадагаскар”.

И късметлията, който грабва нашата седмична награда, е Румен Николов, който ни изпрати коледен "салам", направен с бисквити "Мадагаскар"! 

Играта продължава и всички, които са изпратили коледен сладкиш, направен с бисквити „Мадагаскар”, в периода между 1 ноември - 18 декември 2016 година, ще участват в тегленето за специалната награда на „Захарен комбинат Пловдив” АД за креативност – семеен уикенд за цялото семейство в 5-звезден хотел в Пампорово. Тегленето ще се проведе на 19 декември 2016 година. 

Нике Маринова от Шумен е първият късметлия в играта на „Сладко детство” и грабна наградата от „Захарен комбинат Пловдив” АД. Нике приготви уникален коледен сладкиш и го украси с къщичка, елхички и разбира се – Дядо Коледа!

Коледният дух с бисквити Мадагаскар завладя десетки! Ето и най-изкушаващите сладкиши СНИМКИ

Ето и условията на играта! Следвай стъпките!

  1. Направете покупка на 3 пакета бисквити „Мадагаскар” от магазинната мрежа или направете оригинален коледен сладкиш с бисквити.  Изпишете „Мадагаскар” на него или го снимайте заедно с пакет бисквити.
  2. Споделете тяхна снимка във Facebook страницата на Сладко детство заедно със своите три имена
  3. Харесайте страницата.
  • Всеки понеделник след старта на играта ще бъде правено теглене на участниците, изпратили снимки на пакети с бисквити или снимки на направените от участниците в играта сладкиши от бисквити. Изтегленият ще поучава седмичната награда – плюшена играчка.
  • Специална игра: Тези от вас, които направят торта или коледен сладкиш от бисквити и изпишат на него „Мадагаскар”, ще участват в конкурса за специалната награда на „Захарен комбинат Пловдив” АД за креативност – 2 нощувки + закуски и вечери за цялото семейство в Пампорово. Хотелът предлага супер 5-звезден лукс на своите гости.

Творете с усмивка и не забравяйте да заснемете и споделите крайния резултат във Facebook страницата на Сладко детство, а трите имена, град, имейл адрес или телефон за връзка – изпратете на лично съобщение!

Процедура за получаване на наградите

Името на спечелилия за креативност ще бъде обявено в началото на коледната седмица на 19.12.2016 година, когато ще бъде изтеглен жребий с имената на всички участници, направили сладкиш в периода 1.11.-18.12.2016 година.

ТrafficNews.bg