Милиони хора по света всяка година преди Коледа харчат стотици хиляди за лампички, топки, гирлянди. Радваме се, когато тази украса е споделена. Когато е излязла от хола ни и е "плъзнала" по фасадата на къщата ни - така, че и съседите ни да се й се порадват. Хубаво ни е, празнично ни е.

Затова вчера призовахме пловдивчани: Потопете ни в красотата на коледната украса, която е около вас! Пловдивчанин зевзек реагира първи на призива ни и ни изпрати снимка с една доста необичайна коледна украса. Тя не е шарена, нито е светеща. И виси не от фасадата на пловдивски дом, а от... тролейбусните жици. Които така или иначе отидоха в историята - като не се използват по предназначение, поне да красят града ни.

Е, можем да поразсъждаваме как се вписват провесените цървули в съвременния облик на Пловдив и защо висят точно на низвергнатите тролейбусни жици, но... да не си разваляме коледното настроение. И да погледнем на "украсата" откъм веселата й страна. Вижте!

Изпратете ни снимки на вашия дом, на къщата на комшиите, някоя случайна къща под тепетата, която ви е зарадвала с необичайната си или просто красива и весела коледна украса! А ние ще ги публикуваме - за да зарадват всички нас, за да повдигнат настроението ни след мрачните декемрийски събития от последните дни.

Очакваме снимките ви във фейсбук страницата ни в съобщения или на редакционната ни поща: redaktor@trafficnews.bg

TrafficNews.bg