Тройна съдебно-медицинска експертиза извършват на убития вчера 24-годишен младеж в Смолян, съобщиха от полицията. Преди да са готови резултатите от аутопсията е ясно, че смъртоносната прободна рана е била само една, но много дълбока. Продължават разпитите на очевидци и свидетели на пиянската свада, при която бе наръган Никола Маврудиев.

Както вече ви съобщихме, Никола бил на дискотека заедно със свои приятели. Там се среща с 18-годишния Антон Петков и компанията му. Между двете момчета избухва скандал, в основата на който е момиче. Разправията продължава извън дискотеката. Там пред погледа на десетки свои приятели двете момчета се сбиват.

Приятелката на Антон се опитала да се намеси, но той ранил и нея с нож в крака. 18-годишният младеж е изключван за лоши оценки и поведение от няколко смолянски училища. Ако му бъде повдигнато обвинение и вината се докаже, го очакват до 15 години лишаване от свобода.

По-късно младежите били отведени за разпити в полицията, към онзи момент част от тях все още били неадекватни. Взети са им кръвни проби, които ще установят дали са били под въздействие на алкохол или наркотици. Антон е задържан за 24 часа в полицейския арест.

Още новини за кървавата драма може да видите ТУК

TNS.bg