Служители на Общината започват да свалят тролейбусните жици и на булевард „6 септември” в района на кръстовището с „Цар Борис III Обединител”, предаде репортер на TrafficNews.bg. В момента едната лента на северното платно на булеварда е затворена и цялото движение е насочено само в едната.   В района се образува задръстване и движението е затруднено.

Припомняме ви, че миналата седмица градът отново бе блокиран именно заради свалянето на тролейбусните жици. Най-голяма тапа от автомобили се образува на кръстовището на Сточна гара.

Само преди десетина дни кметът Иван Тотев каза, че докато се махат жиците, на две невралгични кръстовища - На Сточна гара и Чифте баня, движението ще бъде преустановено поне за няколко дни. Тогава той заяви, че най-вероятно жиците ще бъдат махнати през почивните дни, за да може възможно по-малко да се пречи на движението. Но...

Очевидно нито едното, нито другото се случиха, защото през почивните дни жици не се махаха, а на Сточна гара това се случва в момента. И движението не е спряно! Всъщност то си спря естествено, защото задръстванията са толкова големи, че колите пъплят едва-едва и са почти спрели.

Психиатър: Задръстванията в Пловдив могат да доведат до агресия на пътя ВИДЕО


TrafficNews.bg