Мълниеносна реакция на кметството на район "Западен" след вчерашната ни публикация "Добре дошли (ама не чак толкова!) в Пловдив!" В нея ви описахме пътната обстановка в Пловдив или по-точно - пътните артерии за влизане в града, които възмутиха нашия читател Андрей Пейков и много пловдивчани. Публикувахме и снимки от пътя до бижуто на Пловдив - Гребния канал, който е напълно непроходим или поне не и за леки автомобили. 

На въпросната пътна отсечка, която е не повече от 400 метра, се бяха "разположили" 25 дупки, които освен че крият риск за автомобилите и за водачите им, са опасни и за пешеходците, и велосипедистите.

Днес дупките вече са запълнени!, сигнализира наш читател и ни изпрати снимки, удостоверяващи "събитието". Не искаме да омаловажаваме бързата реакция на районната администрация и затова няма да прогнозираме колко време ще "издържат" запълнените кратери. По-важното е, че сега гостите на Пловдив са наистина "добре дошли", а за всички, които обичат да се разхождат на Гребния канал, опасността да си охлузят коляното или да си счупят крак е сведена до минимум...

Още новини ТУК

TrafficNews.bg