Времето днес в цялата страна ще е предимно слънчево. В Пловдив се очаква да е горещо, температурата ще достигне 35 градуса. Дали това ще е последният горещ ден от годината? Напълно възможно е, като се има предвид прогнозата на метеоролозите за следващата седмица. Но да се порадваме на днешния хубав летен ден.

Кратки валежи са възможни в източната част от страната. Вятърът ще е слаб. Максималните температури ще са между 30 и 35 градуса.

След обяд в планините ще се появят облаци и на отделни места ще превали. Ще духа слаб до умерен вятър от североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 25 градуса, на 2000 метра - около 17 градуса.

Над Черноморието ще е предимно слънчево. Около и преди обяд над северното крайбрежие ще има временни увеличения на облачността и на места там краткотрайно е превали. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са от 28 до 30 градуса. Температурата на морската вода е около 25-27 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg