Последствията от тежката катастрофа, станала на околовръстния път на Пловдив, преди кръстовището с Кукленско шосе, са ужасяващи. Намясто загина 47-годишен моторист. Трупът на мъжа все още е на мястото на инцидента, предаде репортер на TrafficNews.bg. Другите двама шофьори, участници в катастрофата, също са тук. 

Шофьорът на фолксвагена с кърджалийска регистрация, за когото полицията по-рано даде информация, че е откаран в болница, се оказа само ожулен по ръцете, но очевидно около 45-годишният мъж е в шок. Първоначално отказа да говори, после отрони само, че не помни къде е бил мотористът, само знае, че камионът е навлязъл в насрещното.

Тук е и шофьорът на тира с македонска регистрация, който се сблъска челно с мотоциклета и уби неговия шофьор. Мъжът - на около 50 години (най-вляво от тримата с червени блузи на снимката) отказва да говори.

Движението в района на инцидента продължава да е изключително затруднено, осъществява се в едната лента. Пътни полицаи подпомагат преминаването на превозните средства. 

Вижте ВИДЕО от катастрофата тук:

 

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg