УВАЖАЕМИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ,

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

Започва още една учебна година, в която всеки от вас ще вложи надеждите и усилията си за по-добро бъдеще. Първият учебен ден е много специален празник за всеки един от нас, защото е символ на почитта към знанието и образованието. И тази есен училищните врати се отварят празнично, за да посрещнат малките и големите ученици, учителите и всички, които изпращат с благопожелание за добро начало своите деца и внуци.        

Скъпи ученици, поздравям ви най-искрено и сърдечно с „Добре дошли” на първия учебен ден. Лятото свърши, започват дълги дни, изпълнени с уроци, контролни, класни работи. Приемете ги с усмивка и знайте, че вашата воля и упоритост ще бъдат възнаградени. Дори и да срещнете трудности, бъдете спокойни – до вас са вашите преподаватели. 

Скъпи учители, на вас пожелавам неуморно да пазите духа на просвещението. Желая ви здраве, духовни сили и упоритост, за да се преборите с трудностите и да получите заслуженото удовлетворение от добре свършената работа! Нека любовта на вашите ученици бъде най-ценният дар за труда ви!

На вас, скъпи родители, пожелавам да бъдете по-близо до децата си, за да ги подготвяте заедно с техните учители за предизвикателствата на живота.

На добър час! 

САВИНА  ПЕТКОВА

Председател на Общински съвет – Пловдив

Още новини ТУК

TrafficNews.bg