От 22 до 25 март ще бъде прекъснато движението на влаковете, които преминават през участъка между гарите Септември и Пазарджик. Причината са ремонтни дейности в този участък на железния път, които ще извършва Националната компания „Железопътна инфраструктура”. 

За пътниците от бързите и пътническите влакове в този участък ще бъде осигурен превоз с автобуси между Белово, Стамболийски и Пловдив, предаде БНР. 19 са бързите и 13 са пътническите влакове, които преминават по редовен график през гарите Септември и Пазарджик.

Спалните вагони от нощните бързи влакове между София и Бургас ще пътуват с нощните композиции между столицата  и Варна през Карлово.

Информация за промените в разписанията на влаковете, както и за разписанията на автобусите, ще бъде поставена във всички гари и спирки по този маршрут, както и в електронния пътеводител на официалната интернет страница на „Холдинг БДЖ” ЕАД (www.bdz.bg). 

За подробна информация клиентите на „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД могат да се обръщат към гишетата „Информация” и билетните каси в съответните железопътни гари.

Още новини четете ТУК

TNS.bg