Инцидентът на булевард "Руски" е станал за стотни от секундата. Автомобилът на загиналия Атанас преминал през едното платно. Там нямало автомобили. На западното също нямало и той предприел обратния завой. Тогава се появило аудито на Любомир Трайков. Това е част от разказа за инцидента, който вдовицата на Атанас Корнелия Петкова е чула от единствения оцелял от блъснатата кола - Димитър.

Аудито ударило колата на Атанас откъм дясната страна. На предната седалка била загиналата Вили, а зад нея стоял Димитър. След удара колата се завъртяла и се ударила в спирката. 

"Въпреки че се спекулира, че тук няма видимост, според мен видимост има. Мястото е добре осветено", заяви Корнелия. Тя отново подчерта, че според нея новите глоби за превишена скорост няма да доведат до намаляване на инцидентите. Тя даде пример с това как шофьори със скъпи коли биват спирани при нарушения, плащат на полицаите и си продължават по пътя. "Кой ще спре корупцията? Кой?", попита жената.

Днес вдовицата на Атанас дойде на мястото на трагедията. Там полицаи проведоха следствен експеримент за изясняване на детайлите около тежката катастрофа, която стана през нощта на 18 ноември. При инцидента загинаха трима души.

Вижте още във ВИДЕОТО:

Още от ТРАФИК ТВ гледайте ТУК

TrafficNews.bg