За Георги сме писали и друг път - познавате го. Това е 15-годишното момче от Пловдив, което страда от прогресивна мускулна дистрофия тип Дюшен-генетично заболяване, за което класическата медицина не предлага лечение. В медицинско становище на детския невролог се препоръчва на Георги лечение чрез биокорекция по метода на проф. Василиев в Израел. Благодарение на стотиците пловдивчани и българи бяха събрани пари, с които момчето направи два курса на лечение в Израел. Сега му предстои трети курс.

Към 27.06.2016 година в дарителската сметка на Георги има 34 700 лв. Необходими са още 15 300 лева за обезпечаване на лечението през тази година, ни съобщи лелята на момчето Ива Рангелова. И се обърна към нас с молба да разпространим информацията за зова за помощ и с призив към хората с добри сърца.

Припомняме, близо 4500 лева бяха събрани в подкрепа на каузата „Надежда за Георги“ по време на благотворителен концерт, провел се в Пловдив. В събитието, събрало стотици пловдивчани, участие взеха млади таланти от училищата СОУ "Св. Седмочисленици" и СОУ "Софроний Врачански", както и изпълнителите Рафи и Едит Унджиян.

Набирането на средства продължава. Всеки, който желае да подкрепи благородната кауза, може да изпрати sms с текст DMS GEORGI на номер 17 777.

Дарителска сметка: BG95PR CB92301048584010
BIC/PRCBBGSF - Pro Credit Bank
Титуляр: Георги Георгиев
PayPal hope_for_georgi@abv.bg

Георги иска да стане бизнесмен и да помага на болни деца като него. Близките го описват като лъчезарен и много усмихнат. Любимият му предмет в училище е география. Обича да ходи на кино и да гледа филми за животните. Има една мечта - да оздравее и да си играе с другите деца.

TrafficNews.bg