Ако сте си мислели, че последния ден от новогодишната миниваканцийка ще го прекарате някъде на бяло, чисто и снежно – например на хижа „Здравец”, трябва да ви разочароваме. Една от предпочитаните дестинации за пловдивчани днес е недостъпна!

За това ни писа читателка на Trafficnews.bg, която решила да изкара деня със семейството си, да се позабавлява и порадва на снега. Но… да се мине през Марково към хижа „Здравец”, се оказало мисия невъзможна.

„Пътят не е изчистен, има закъсали коли нагоре, невъзможно е да се стигне и още в началото на пътя хората спират колите с цел да няма още закъсали хора. Повечето са с деца, отиващи да се позабавляват. Мислите ли, че е нормално в 21-ви век за пореден път да не е изчистен пътят? Сложена е една табела и я е видиш, я не я видиш. Безобразие! Какво да направят хората с децата, които са закъсали горе, и тези, които не могат нито да слязат, нито да се качат?”, възмущава се нашата читателка.

За съжаление, проблемите от старата година автоматично се прехвърлят към новата. Разбира се, че не е нормално в 21-ви век една нищо и никаква снежна покривка, която няма и 20 сантиметра, да прави път на няколко километра от град като Пловдив практически непроходим. Или може би почивният понеделник е почивен и за фирмата, която се грижи за почистването на пътищата, и за община Куклен?...

TrafficNews.bg