"Днес е понеделник, 5 септември, ЖР Тракия, между блокове 109 и 110. Подобна мръсотия е недопустима в квартал с претенциите да е един от най-добрите. Едва ли вече има нужда от коментар това, което ви изпращам, но наистина става дразнещо подобна гледка пред домовете на хората да цъфти и събира зарази от петък вечерта." Това ни написа читателка на TrafficNews.bg и ни изпрати снимки, илюстриращи доста красноречиво възмущението й. Ето и цялото й писмо:

"Преди месеци, когато пуснах пореден подобен сигнал до кмета на ЖП Тракия - отново в няколко почивни дни, един от ръководителите в ОП "Чистота" се свърза с мен във Фейсбук с въпроса: Какъв Ви е проблемът с ОП "Чистота"? Може да споделите, аз не почивам и ще направим всичко възможно това да не се повтаря. Човекът беше много учтив, така и трябва.

Ето това ми е проблемът, господине. Вие отговаряте за цялата ОП "Чистота" и не може да чистите след всеки отговорник, който се издъни, и да вършите тяхната работа. Но този, който е назначен да отговаря за приличния вид на район Тракия, не става за нищо. Вече съм 100% сигурна в това. Не знам кой господин или дама, обикалящи с едни чисти червени автомобилчета, отговаря за район Тракия като цяло, но подобни гледки са безобразие и трябва да бъдат взети необходимите мерки този човек да бъде сменен незабавно. Защото не си върши работата."

Наистина нито снимките, нито размислите на нашата читателка се нуждаят от коментар. Изводите? Те са за ОП "Чистота". Надяваме се да си ги направят и през следващите почивни дни ЖР "Тракия" да осъмне в малко по-различен вид.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg