Масово търсене на златистия Бернард организират утре от 10 ч. собствениците му. На 4 август се навършва точно една седмица от изчезването на Голдън Ретрийвъра.

Припочняме, че кученцето изчезна на 28 юли, докато беше на разходка с неговите собственици в района пътеката в посока хижа Васил Левски. Изчезнал е в началото на пътеката на около 30-40 мин. След първата чешма на ВЕЦ.

От тогава семейството му го издирва. В акцията се включиха и алпинисти, които откриха кални следи от лапички водещи нагоре в гората.  Тази новина зарадва и обнадежди семейството, че скъпият им четириног любимец все още е жив. Към момента са обходени реката преминаваща от там, водопада и скалистите местности.

Местните жители са забелязали на няколко пъти златистия Ретрийвър да се разхожда в Карлово. Кучето е видяно около пазара, рибния магазин и по центъра.

Допускаме възможността и да е в нечий дом и затова се стремим да информираме възможно най-много хора, казват стопаните. И молят секи, който желае, да се включи в акцията.

Парично възнаграждение! Дните от изчезването на Бернард се увеличаватВ акцията се включиха алпинисти, за последно е видян в района на Карлово