Община Пловдив организира конкурс по Закона за обществените поръчки (ЗОП) за предоставяне на хотелиерски и ресторантьорски услуги за участници в различни мероприятия, организирани от и с участието на администрацията през 2016 година, съобщи Дарик радио.

От документите, предоставени на Агенцията за обществени поръчки, става ясно че, община Пловдив ежегодно организира или участва в национални и международни събития като фестивали, конференции, срещи на туроператори, журналистически турове, които се провеждат в града.  Броят на участниците в тях, включително гости, шофьори, преводачи и придружители варира от 10 за по-камерните посещения и до 300 - за големите събития. Това е и причина да се търси фирма, която да се заеме с настаняването и изхранването на хората, като може да става в различни места за настаняване от 1 до 5 звезди и в стаи с различен капацитет. Лимитната стойност на поръчката е 100 000 лв.

Всеки участник в процедурата има право да представи само една оферта и само за пълния обем на поръчката. Оферти се приемат до 1 февруари 2016 година и ще бъдат отворени на следващия ден.

Още новини четете ТУК

tns.bg