Луд скандал се размина на косъм от бой в автобус №26 тази сутрин, сигнализира читател на TrafficNews.bg. Причината за това стана нередовен пътник, който не само че не плати билета си, но и отказа да слезе от рейса. Като основание той размахал карта за безплатно пътуване, но за друг град.

„Последваха псувни, закани и викове! Кондукторът се опита да накара пътника да слезе, но той не пожела и започнаха да се гонят от единия до другия край на автобуса. Това продължи в продължение на няколко спирки. По едно време и нервите на шофьора не издържаха и той спря автобуса, последваха нови закани, но пътникът така и не благоволи да слезе. В един момент се уплаших, че ще се сбият, тъй като започнаха да се бутат и дърпат, но за щастие не се стигна дотам”, коментира нашият читател, който е станал свидетел на грозната сцена.

През цялото това време останалите пътници също се опитали да убедят нарушителя да слезе, едни с обиди, други със закани. Парадоксът в случая бил, че в автобуса пътували и много цигани, тъй като крайните спирки на рейса са в Столипиново. Те също се възмутили на отказа на мъжа да си плати и размахали техните билети.

„Аз съм ромка, а си платих, а българинът се прави на по-голям циганин от нас”, извикала една от жените.

Упорството или по-скоро нахалството на пътника обаче се оказало по-силно и той си останал в автобуса до плануваната спирка…

Шофьор на автобус №24 кара като луд, минава на червено, затиска с вратата жена, набива спирачки

ТrafficNews.bg