Майката на малката Владислава, която преди дни беше изоставена в двора на жилищна кооперация в Пловдив, май ще се окаже рецидивистка. Поне така твърди вторият съпруг на Лилия Сашева - Георги Георгиев, от когото тя има 9-годишен син. Пред bTV мъжът, с когото Лилия е живяла в Испания, хвърли бомбата, че тя е изоставила и тяхното дете и това е документирано в полицията в Испания и България.
Припомняме, и трите деца на Лилия са от трима различни бащи. С Георгиев тя живяла в Испания, където той работел като международен шофьор. „Не работи, мързи я, лъже и краде”, твърди мъжът по адрес на бившата си. Той разказа, че там успял да й намери работа, но на Лилия не й се работело. Георгиев каза още, че поискал от Лилия да му подпише пълномощно, за да гледа той сина им, но тя отказала. „Къде е била, когато за втори път й дават детето”, попита Георгиев и настоя за отговор от социалните службите.
Както вече писахме, малката Владислава също беше изоставена за втори път. Тя е била в приемно семейство, но е била върната на майка си, което беше потвърдено и от директора на дирекция „Социално подпомагане” в Пловдив Надя Танева. Тя обаче за първи чуваше, че майката е оставяла и другото си дете.

Всичко по темата!

Коя е Лилия Д. - ВИЖТЕ ТУК

Първата новина - ВИЖТЕ ТУК

Коментарите на хората и втората информация - ТУК

Как полицията откри майката на бебето - ВИЖТЕ ТУК

Бъдещата майка на малката Владислава отнесе детето на ръце към новия му дом

TrafficNews.bg