Милионерският син Любомир Трайков, син на транспортния бос Младен Трайков, се срещна днес с вдовицата Корнелия Петкова. Репортери са присъствали на покъртителната гледка, в която и виновникът да го няма вече Атанас Ламбджиев, и покрусената вдовица плачели едновременно.

„Тук съм, за да се извиня на жената, да й кажа, че много съжалявам и че искам да не беше ставал този ужас, но не знам как да върна времето. Когато стана катастрофата, аз идвах от заведение с приятели, където бях пил само 2 чаши вино. Не съм бил пиян и не съм бил дрогиран. Понякога пуша цигари с марихуана, понякога съм опитвал дрога, но същата вечер не бях в напушено състояние. Искам да се срещам с Корнелия постоянно и с децата й, наистина не знам какво да правя и как да я успокоя. Нямам намерение да се крия от правосъдието и ще си понеса последствията”, каза 26-годишният Любомир Трайков, цитиран от Блиц.
 
„Не мразя това момче, трябва да прощаваме, мразех го единствено, когато разбрах, че той е убил мъжа ми и е отнел любовта на живота ми. Мразех го единствено в нощта, в която разбрах, че той е виновникът за катастрофата. Сега вече съм му простила”, не спря да плаче Корнелия и да гали ръката на момчето.

Днес на срещата присъства и бащата на виновника за катастрофата – бизнесменът Младен Трайков. Той връчи финансова помощ на вдовицата и заяви, че поема оттук нататък грижата за трите й деца до навършване на пълнолетие. „Искрено съжаляваме за тази огромна драма, ще помагаме с каквото можем”, коментира бизнесменът.