Двама мъже са пострадалите при въоръжения грабеж късно снощи в Пазарджик, за който TNS.bg писа. Първоначалната информация беше за един ранен, но впоследствие се оказа, че двама братя бизнесмени, които са били в офиса си, са били простреляни. По-късно те са били прегледани и диагностицирани в Спешния център към МБАЛ-Пазарджик.

Там им е била назначена хоспитализация в Отделението по ортопедия и травматология, но пострадалите са отказали. По тяхно желание им е била предоставена линейка, за която са заплатили и която ги е откарала до частна болница в София.

Припомняме, истински екшън се разигра снощи малко преди 21 часа в Пазарджик - на територията на града беше извършен въоръжен грабеж.

По първоначални данни броят на въоръжените бандити е между три и четири. Те открили огън и задигнали неопределена за момента сума пари. Обирът е извършен в Индустриалната зона на Пазарджик. Изходите на Пловдив и Пазарджик бяха блокирани.

По-късно стна ясно, че извършеният обир е в офиса на Спас Спасов, който се помещава в сграда, която се намира в района на жп гарата в града. 

Спас Спасов се занимава с търговия на сгради и саниране. Той е от пазарджишкото село Звъничево. Твърди се, че преди години е държал джебчийски групи в чужбина.

На местните избори тази година синът му – Антон Николов, беше избран за общински съветник от БСП.

По информация на TNS.bg нападателите се издирват. Полицейски патрули са завардили входно-изходните артерии на Пловдив и Пазарджик в опит да бъдат хванати въоръжените крадци. 

 ВИДЕО от мястото и разказ за случилото се - ВИЖТЕ ТУК